Kā pelnīt naudu atvaļinājumā

Lai nopelnītu atvaļinājumā, nav nepieciešams strādāt sviedri. Ir daži vienkārši veidi, kas palīdzēs vismaz daļēji atgūt ceļojuma izmaksas un netraucēs atpūtu. Mēs analizējam visatbilstošākos no tiem.
Piegādāt sūtījumu

Dodoties uz citu pilsētu vai valsti, Jūs varat ne tikai uzzināt kaut ko jaunu, bet arī kļūt par tautas pastnieku. Šodien vairāki tiešsaistes pakalpojumi piedāvā ceļotājiem darīt labu darbu un paķert paku kādam.

Lai saņemtu palīdzību ar piegādi, jūs varat maksāt naudu vai sniegt jebkādu pakalpojumu-piemēram, bez maksas nogādāt lidostā. Viņi var arī uzdāvināt Motorolleru, piemēram, lai jūs pats nokļūtu lidostā.

Visus piegādes nosacījumus jūs apspriežat ar klientu pats, ieskaitot atalgojuma veidu un termiņus. Daži pakalpojumi piedāvā noslēgt līgumu. Bet tas, visticamāk, ir džentlmeņu nolīgums. Noteikti izpētiet lietotāju atsauksmes un pārskatiet savas sociālo mediju lapas.

Atgūt nodokļus

Ja jūs nolemjat iegādāties kaut ko ārzemēs, tad jums ir iespēja atgūt daļu no iztērētās naudas, izmantojot tax free. Citiem vārdiem sakot, saņemt atpakaļ daļu no pievienotās vērtības nodokļa (PVN). Daudzās valstīs, it īpaši Eiropā, tiek uzskatīts, ka ārzemniekiem tas nav jāmaksā. Atgriešanas summa ir atkarīga no valsts vai pat valsts, kurā Jūs veicat pirkumu, un no preces veida, kuru izvēlaties iegādāties. Piemēram, Spānijā tax free būs 10-15% no pirkuma summas, un Grieķijā jūs varat atgriezties vairāk nekā 20%.

Bet tax free sistēma darbojas tālu no visām mazumtirdzniecības vietām. Veikals, kurā esat iegādājies preces, ir jāierodas tax free zonā, un jums ir jātērē tajā dienā, kas nav mazāka par minimālo summu, ar kuru tiek veikta nodokļu atmaksa šajā valstī. Piemēram, Vācijā apakšējais slieksnis ir 25 eiro, bet Francijā - 175,01 eiro. Veikalā būs jābrīdina, ka jūs vēlaties, lai noformētu tax free, un uzrādīt pie kases savu pasi.

Lidostā vai stacijā novietojiet muitas zīmi uz čeka. Tajā pašā laikā muitas amatpersonas var lūgt jums parādīt iegādātās preces-tas ir labāk, lai attīrītu tos tālu un nav samazināt birkas. Un pēc tam sazinieties ar Tax Free Cash Refund par naudas atmaksu. Šie priekšmeti parasti atrodas tur - blakus muitai.

Saņemt cashback

Jūs varat kompensēt nelielu daļu no izmaksām bez papīra birokrātijas, ja jūs izmantojat karti ar Cashback ceļojumā. Tad pēc preču apmaksas ar šādu karti Jūs saņemsiet līdz 3% no pirkuma vērtības atpakaļ. Lielākā daļa banku šodien piedāvā kartes ar šādu iespēju. Daži piesaista klientus ar paaugstinātu naudas atmaksu. Tiesa, tas tiek aprēķināts visbiežāk pirkumiem tikai konkrētos veikalos, kafejnīcās un restorānos. Labāk ir precizēt nosacījumus pašā bankā. Jebkurā gadījumā, nav atgriešanās kartē-sīkums, un jauki. Un tas nav vienīgais veids, kā pelnīt naudu par bankas karti.

Uzkrāt punktus

Daudzas bankas šodien piedāvā kobrendinga kartes, kas ļauj uzkrāt punktus, lai iegādātos preces vai samaksātu par jebkura uzņēmuma pakalpojumiem. Ar šiem punktiem jūs varat samaksāt, apmainīt tos ar atlaidēm veikalos vai atlīdzināt viņiem izmaksas biļetes uz lidmašīnu vai vilcienu. Ir kartes, kas ļauj savākt jūdzes, lai iegādātos jebkuru aviosabiedrību biļetes. Tiesa, viņiem būs jāpērk īpašās banku vietnēs, kur biļetes var būt dārgākas nekā populārie pakalpojumi. Jūdze tiek iekasēta par katru noteiktu summu no biļetes cenas. Bet, atkarībā no programmas apstākļiem, jūs varat saņemt dažādas privilēģijas (piemēram, piekļuvi biznesa telpām lidostās).

Iznomāt dzīvokli vai automašīnu

Kamēr jūs atpūšaties, Jūsu auto var arī strādāt. Lai iznomātu automašīnu, ir nepieciešams ievietot reklāmu vienā no bezmaksas tiešsaistes pakalpojumiem un augšupielādēt automašīnas fotoattēlus. Klients var uzņemt auto no lidostas, un no jebkuras vietas, kur jūs vienoties, lai apmierinātu. Pakalpojumi apdrošina jūsu automašīnu no negadījumiem un zādzībām, kā arī pārbauda katra lietotāja datus.

Protams, pastāv risks, ka īrniekiem ir kaut kas netīrs vai sabojāt. Tātad šī metode ir piemērota tikai tiem, kas neatšķiras no riebuma. Jebkurā gadījumā jums rūpīgi jāizpēta līgums ar starpnieku, pirms to parakstāt. Ja jūs nolemjat vienoties ar īrnieku tieši, tad mēģiniet iepazīties ar viņu iepriekš. Savstarpējas simpātijas gadījumā noslēdziet nomas līgumu un noteikti pierakstiet tajā īrnieka pases datus.

Vairāk fotografēt

Instagram patīk, protams, ir labi, bet ne visu laiku publicēt Pašbildes? Fotogrāfijas aizraujošu sugu, neparastu dzīvnieku, jā, kas tur-eksotisku ēdienu - visi šie attēli jūs varat iegādāties. Augšupielādējiet skaistākās fotogrāfijas uz bāzi. Vienu fotoattēlu var iegādāties par pieciem dolāriem un par pāris simtiem. Daži no viņiem rīko fotogrāfiju konkursus, kuru uzvarētāji var saņemt līdz pat 300 ASV dolāriem par katru šāvienu. Daļa pakalpojumu sadarbojas ar lieliem zīmoliem. Tātad jūs varat ne tikai nopelnīt papildus naudu, bet arī izveidot noderīgas saites.

Dalīties iespaidos

Iespējams, ka ceļojums dos jums daudz jaunu emociju un pieredzes, ko dalīties. Ja jūs rakstāt ziņojumu par braucienu, atsauksmēm un ieteikumiem citiem tūristiem vai vienkārši dalieties emocijās un iespaidos, tad šādu tekstu var pārdot īpašā biržā.

Protams, jūs varat nopelnīt tikai ar nosacījumu, ka jūs zināt, kā izklāstīt savas domas un jūsu ziņojumu būtība ir skaidra lasītājiem, un, ja redaktori interesējas par jūsu tekstiem. Darba shēma ar biržām tekstiem ir vienkārša: jūs ievietojat gatavo tekstu rakstu bāzē, un, ja tas tiek nopirkts, jūs saņemat naudu konta kontā un pēc tam parādiet tos savā kartē. Jūs varat arī kļūt par pastāvīgu autoru un regulāri veikt Copywriting pasūtījumus. Vēl viena iespēja ir izveidot savu teksta kanālu. Ja jūsu raksti tiek atkārtoti pieņemti darbā tūkstošiem skatījumu, jūs varēsiet nopelnīt, ievietojot reklāmas.

Sākt video emuāru

Populāri emuāru autori nopelna reklāmu tik daudz, ka viņiem ir pietiekami, lai pilnībā atgūtu savus ceļojumus un ne tikai. Izveidojiet kanālu pakalpojumā Youtube — un varbūt jūs arī kļūsiet slavens un bagāts.